Behöver du hjälp? 031-58 33 90
Ren borrning i betong utan vatten

Ren borrning i betong utan vatten

Ren borrning i armerad betong.

Inget vatten! Ingen lera! Ingen rengöring!

Tyrolit har utvecklat ett anpassat system för torrborrning i armerad betong. Kombinationen av torrborrmotorn DME19DP *** och de innovativa TGD® torrborrkronorna möjliggör enkel borrning i armerad betong utan vatten, vilket gör det till en extra kostnadseffektiv och ren borrningslösning. Den praktiska centreringshjälpen ger en exakt borrstyrning och diamantverktyget en längre livslängd. Ett in- och urkopplingsbart mjukslag påskyndar arbetet framförallt i hårda material. Den mjuka starten och LED-indikeringen hjälper dessutom användaren att välja optimal borrhastighet.

Torrborrningssystemet är en innovativ bearbetningsmetod för proffs inom industrier som inomhusarbeten och VVS- och elinstallationer, där de höga kraven på torrborrningslösningar vad gäller ren miljö liknar dem för kontrollerad rivning. Med den perfekta kombinationen av borrmotorn DME19DP***, TGD® borrkronor och borrstativet DRU160***, tillsammans med specialutvecklade tillbehören för torrborrning, kan TYROLIT garantera optimalt resultat i armerad betong.

Dessutom kan alla konventionella torrdammsugare kopplas till den integrerade dammsugaranslutningen. Borrningssystemet kan användas som ett handhållet verktyg eller monterat på borrstativet DRU160 ***. TYROLIT erbjuder även sina kunder ett noga sammanställt sortiment av tillbehör, till exempel ett praktiskt centreringshjälpmedel och – för särskilt tuffa jobb – högkvalitativa granulater för omslipning under borrningsprocessen.

Related Posts