Behöver du hjälp? 031-58 33 90
Tyrolit AB blir ny Auktoriserad Servicepartner till HTC

Tyrolit AB blir ny Auktoriserad Servicepartner till HTC

logo_htcHTC Sweden AB är ett snabbväxande företag som startades 1987. Företaget är ett teknikföretag som tillverkar och utvecklar produkter för bearbetning av olika ytor. 1992 lanserades ett patenterat slipsystem för golv och idag är
HTC internationellt marknadsledande inom golvssystem baserat på diamantteknologi med flera patenterade tekniska lösningar ute på marknaden. HTC har även utvecklat unika golvlösningar och har bland annat skapat polerad betong under varumärket HTC Superfloor™ samt det unika diamantbaserade städ- och underhållssystemet Twister™.

HTC, precis som Tyrolit, eftersträvar att alltid ge den bästa supporten till sina kunder. Därför öppnar HTC, i samarbete med Tyrolit AB i Göteborg, ytterligare en HTC auktoriserad servicedepå som kompletterar de övriga servicedepåer som finns i Sverige.

Detta innebär att Tyrolits serviceverkstad i Göteborg nu har möjlighet att, utöver ”vanliga” service- och reparationsuppdrag, även utföra garantireparationer på HTCs maskiner. Vi erbjuder de vanligaste diamantverktygen ur HTCs sortiment och även försäljning av utvalda HTC-maskiner.

Vi är övertygade om att det fördjupade samarbetet med HTC ytterligare stärker Tyrolits servicegrad och marknadsnärvaro i västra Sverige.

 

Kontakt, TYROLIT AB
Mike Johnson, Exportgatan 38D, 422 46 Hisings Backa / Sweden Tel.: 031-583390

Kontakt, HTC
Henrik Svärd, Säljchef – Sverige, HTC Sweden AB, Tel: 0121- 294 00

 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Daniel Nilsson Försäljningschef, Tyrolit Construction & Stone Norden
E-post: daniel.nilsson@tyrolit.com, Tel: 08 – 544 715 19

 

Tyrolit är som en av världens största tillverkare av verktyg för slipning, kapning, sågning, borrning och dressing samt som en leverantör av verktyg och maskiner, synonymt med hög kvalitet, innovativa lösningar och lång erfarenhet. Vi investerar kontinuerligt i utvecklingen av ny teknik anpassad till behoven hos våra kunder och omvärlden, med fokus på miljöanpassade teknologier. Företaget har 27 produktionsenheter i 12 länder och är verksamt på mer än 65 marknader. Vi var 2011 ca 4500 anställda med en omsättning runt 550M Euro och ingår i Swarovski-koncernen med huvudsäte i Schwaz, Österrike. www.tyrolitdiamant.se

Related Posts