Prisförfrågan

Salg: (+46) 031-58 33 90
E-post: orderbygg-se@tyrolit.com

Skriv till oss

tyrolit elverktyg

Nyhet! Nya elverktyg frän Tyrolit

Nytt för i år är TYROLITs egna elverktyg. Vi levererar inte längre bara kapskivor, diamantklingor och tillbehör för vinkelslipmaskiner, nu får du också 2 nya modeller av vinkelslipar i välkänd TYROLIT-kvalitet. Dessa kallas AGE125 och AGE230 och finns i storlekar på 125 mm respektive 230 mm.

TYROLITs nya universella vinkelslipar är ett måste för varje hantverkare. Den kompakta designen och fokus på användarvänlighet gör dessa vinkelslipmaskiner till din bästa vän på uppdrag. Vinkelsliparna har en stark motor och har överspänningsskydd och ett antal smarta säkerhetsfunktioner som garanterar din säkerhet såväl som vinkelsliparens livslängd.

DHE32 är Tyrolits nya hammarborr för borrning, hammarborrning, mejsling och mejselinställning. Som med vinkelsliparna är DHE32 inbyggd i känd TYROLIT -kvalitet. Borrhammaren har ett antal innovativa funktioner som snabbväxlingssystem för verktyg och verktygsfria borttagning av chuck, vilket gör denna modell mycket användarvänlig. Här får du hög slagkraft, lite vibrationer och bra ergonomi.

Uppgradera till TYROLIT elverktyg också, vilket garanterar klassledande kvalitet och användarvänlighet.