Prisförfrågan

Salg: (+46) 031-58 33 90
E-post: orderbygg-se@tyrolit.com

Skriv till oss

Tyrolti handsågsklingor HSX och HSX FAST CUT

THE BOSS: Handsågsklingan som ändrar spelet

Att kapa armerad betong, hård tegel eller andra hårda material har aldrig varit en enkel uppgift. Men vad om du kunde låta verktyget göra det tyngsta arbetet åt dig?

Tyrolit är stolta över att introducera ”THE BOSS” i form av två innovativa handsågsklingor: HSX och HSX FAST CUT. Med dessa klingor behöver du bara hålla i maskinen – klingan tar bokstavligen hand om resten!


Varför välja HSX och HSX FAST CUT?

Överlägsen mångsidighet

HSX-klingan är designad för de tuffa jobben, inklusive kraftigt armerad betong och hård tegel. Med denna klingan kan du utföra en rad uppgifter med samma effektivitet.

Enkel effektivitet

Inga fler timmar med slit och svett. Med HSX FAST CUT kan du förvänta dig högre skärhastighet, vilket innebär att du kan slutföra jobbet snabbare än vanligt.

Lång hållbarhet

Denna sågklingan är byggt för att hålla, med en konstruktion som är robust nog för att klara även de mest utmanande materialen. De är gjorda för att ge långvarig prestanda utan att kompromissa med kvaliteten.

Rekommenderade användningsområden

  • Armerad och kraftig armerad betong
  • Hård tegel
  • Betongblock
  • Och mycket mer!

Om du är på jakt efter en handsågsklinga som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar, är Tyrolits HSX och HSX FAST CUT ett måste att överväga. Deras mångsidighet, effektivitet och hållbarhet gör att du kan säga adjö till långa arbetsdagar och välkomna en ny era av effektivitet och precision.

Beställ din HSX eller HSX FAST CUT från Tyrolit idag och upplev skillnaden!

Kontakta oss för beställning!

Ordertelefon/kundservice

(+46) 031-58 33 90