Prisförfrågan

Salg: (+46) 031-58 33 90
E-post: orderbygg-se@tyrolit.com

Skriv till oss

WSE1621 Innlegg

WSE1621 – Den pålitliga, kraftfulla och innovativa väggsågen

TYROLIT introducerar en ny era i väggsågning med sin nya WSE1621

Denna innovativa och särskilt kompakta väggsåg är den perfekta allroundmaskinen för daglig användning på byggarbetsplatser.

Med introduktionen av WSE1621 väggsågsystem, visar TYROLIT återigen att du inte behöver kompromissa med prestanda och vikt. Tvärtom: Det helt nyutvecklade PREMIUM-väggsågsystemet sätter nya standarder i sin klass med sina ultrakompakta och exceptionellt lätta systemkomponenter samt många digitala utrustningsfunktioner. Nästan alla dagliga uppgifter kan enkelt utföras med ett maximalt skärdjup på 705 mm och en bladdiameter på 1,600 mm.

Bild 1: Den användarvänliga TYROLIT WSE1621 gör verkligen jobbet med sina ultrakompakta och exceptionellt lätta systemkomponenter, såväl som många digitala utrustningsfunktioner (TYROLIT-bild).

Erfarenhet och skicklighet hela vägen till toppen

TYROLIT Hydrostress grundades på 1970-talet och är ett företag i TYROLIT-gruppen, och 1983 var det det första företaget i världen som introducerade en helt hydraulisk väggsåg. Detta var grunden för en framgångshistoria, som kontinuerligt främjades genom hög kompetens, erfarenhet och innovativ ande. Med introduktionen av WSE1621 har TYROLIT Hydrostress återigen gjort ett evolutionärt språng framåt inom väggsågteknologi, och återigen visar sin banbrytande roll i det professionella arbetet med maskiner för skärning av armerad betong. WSE1621 kombinerar exceptionellt hög prestanda med kompakta dimensioner och en tidigare orealiserbar vikt för sin klass.

Pålitlig, kraftfull och innovativ

Teamet på TYROLIT Hydrostress har imponerande uppnått projektets mål att utveckla en användarvänlig och pålitlig väggsåg med särskilt kompakta systemkomponenter och innovativa tekniker. Alla komponenter har skapats från grunden och kompromisslöst konfigurerats för optimal vikt / prestanda. Till exempel såghuvudet och den ultrakompakta motorn, som har en verktygsfri snabbfunktion, har en vikt på endast ca. 35 kg. Konstruktionen av WSE1621, tillsammans med det nyutvecklade, särskilt lätta skyddskåpet, gör det nästan lekfullt lätt.

En styrenhet, reducerad till storleken på en medicinsk låda och med ett modernt kommunikationsgränssnitt, kompletterar det nya väggsågsystemet. Den ljusa färgskärmen ger föraren information om all relevant information som behövs före, under och efter skärningsprocessen.

Beprövade TYROLIT-teknologier avrundar det innovativa systemet

TYROLIT förlitar sig också på det revolutionerande P2®-drivenhetskonceptet för den nyaste medlemmen i deras väggsågsfamilj, som står för konsekvent hög prestanda och maximal tillförlitlighet med betydligt lägre servicekostnader. Ett modulsystem som möjliggör systemoberoende användning av enskilda komponenter inom olika applikationer har också integrerats. Exempelvis är den praktiska styrenheten och den kompakta huvudmotorn också lämpliga för trådsågning och borrning förutom väggsågning.

TYROLIT rekommenderar att man kör den nya WSE1621 med ett vägsågblad som använder TGD®-teknik för optimalt resultat.

WSE1621 viktig ytterligare information:

  • Väggsågsvikt: 23,5 kg
  • Vattenkyld 17 kW HF-motor
  • Djuphöjd upp till 705 mm, bladdiameter upp till 1 600 mm
  • Kompakt drivmotor med verktygsfri snabbutlösning
  • Nyutformat, ultralätt bladskydd
  • Bekväm fjärrkontroll med färgskärm
  • Innovativa kommunikationsgränssnitt
  • Revolutionerande P2®-drivkoncept för extrem pålitlighet utan förlust av prestanda
  • Modulära systemkomponenter är också lämpliga för trådsågning och borrning