Prisförfrågan

Salg: (+46) 031-58 33 90
E-post: orderbygg-se@tyrolit.com

Skriv till oss

Tyrolit Modulär teknologi

TYROLITs Modulär teknologi

Tack vare modulprincipen i TYROLIT Modular System kan de enskilda komponenterna användas efter eget val inom samma användningsområde, men dom kan också användas inom olika användningsområden. Detta gör arbetet både enklare och effektivare, samt att du minskar dina kostnader. TYROLIT Modular System gör det möjligt att använda samma huvudkomponenter för flera olika applikationer. Huvudenheten kan driva både väggsåg, ringsåg, vajersåg, rundhålssåg och kärnborrsystem. TYROLIT Modular System innehåller också ModulDrill ™ snabbkopplingssystem, vilket gör att du snabbt kan växla mellan olika TYROLIT-borrstativ för borrmotorerna.

Varför är detta så viktigt?

Det kanske inte är så viktigt, men det ger dig möjlighet att investera i de lite mer ”udda” maskinerna utan att tömma plånboken fullständig. Om du till exempel har en WSE1621 väggsåg kan du använda kontrollboxen, fjärrkontrollen och huvudmotor på f. ex en vajersåg. Vi vet att en sådan maskin är ett viktigt verktyg att ha i sortimentet, men att den står mer på lagret än vad väggsågen gör. Då kan det vara bra att investeringen inte är för hög.

Är en sådan ombyggnad komplicerad?

Nej! Motorn avlägsnas utan användning av verktyg. De andra komponenterna kopplas upp som du brukar göra.

Hur manövreras dom olike maskinerna?

Systemet har ”intelligenta” matningsmotorer och detekterar vilken typ av maskin som är ansluten. Fjärrkontrollen anpassar sig till rätt applikation. Till exempel visar vaiersågning hastigheten (m / sek) i displayen.

Dina fördelar

  • Bra lönsamhet
  • Effektivt arbete
  • Användarvänlig