Prisförfrågan

Salg: (+46) 031-58 33 90
E-post: orderbygg-se@tyrolit.com

Skriv till oss

Tyrolit P2-teknologi

TYROLITs P2 Teknologi

I föregående inlägg skrev vi om TGD-teknologi, och i det här inlägget kommer vi att berätta vad P2 Technology är.

P2® – PERMANENT POWER – är en högfrekvent teknologi, registrerad av TYROLIT, som kombinerar det elektriska systemets kompakta design med pålitligheten och prestandan hos ett hydraulsystem. Detta innovativa koncept bygger på motorer med permanentmagnetteknik som möjliggör drift med högt vridmoment vid låg motorhastighet. Den kompakta maskinens underhållsvänliga design underlättar service och minskar kostnaderna.

Kan du förklara mer?

TYROLITs P2®-teknologi använder permanentmagneter i motorfältet som gör det möjligt att sänka motorvarvtalet. Detta ökar effekten och minskar belastningen på motorkomponenterna, vilket i sin tur leder till längre livslängd och högre driftsäkerhet. Systemet genererar också mycket mindre värme vilket i sin tur ger en högre effekt. Varm gång tenderar att ”äta” effekt och har en negativ inverkan på stabiliteten.

Är P2-motorerna större och tyngre?

Nej, de är faktiskt mindre, lättare och starkare 🙂

Vad betyder detta för mig?

Det låga motorvarvtalet gör service och reparationer billigare eftersom behovet av specialkomponenter inte längre behövs. Motorvarvtalet eliminerar också behovet av en växellåda. Ytterligare en kraft- och serviceintensiv komponent borttagen! Det ”kalla” systemet tar också bort minimikravet för vattentryck och flöde.

Det elektroniska styrsystemet har också gjort det möjligt att ta bort motorkopplingen. Alla dessa detaljer resulterar i högre tillförlitlighet och lägre servicekostnader som du märker direkt i din plånbok.

Dina fördelar

  • Hög tillförlitlighet
  • Reducerade driftskostnader
  • Kraftfull prestanda
  • Kompakt design

Produkter med P2®- teknologi

Ringsåg HRE410

Väggsåg WSE811 MKII Elektrisk

Väggsåg WSE2226 Elektrisk

Väggsåg WSE1621 Elektrisk